Kies uw taal

 

Data en tijden: zaterdag 14 oktober 13.30 uur tot zondag 15 oktober 16.00 uur

Plaats: Hotel de Wipselberg, Wipselbergseweg 30, 7361TK Beekbergen

www.hoteldewipselberg.nl 

 

Programma: Engels

Dansleiding: Dirkje Teljeur en Antony Heywood

Muziek: Mechanisch

Kosten: NVS-leden  niet-leden

               €109,50     €129,50

Vroegboekkorting: U kunt €10,- p.p. aftrekken van de deelnemersprijs als u zich aanmeldt en betaalt voor 30 september. 

 

Bij de prijs inbegrepen tweegangendiner op zaterdagavond, ontbijt en broodjeslunch op zondag, koffie en thee tussendoor; overnachting in luxe tweepersoonskamers met eigen badkamer. Bovengenoemde prijs is gebaseerd op het gebruik van tweepersoonskamers. De bedden staan tegen elkaar, maar kunnen eventueel uit elkaar geschoven worden. Eventueel zijn eenpersoonskamers beschikbaar, maar dan wel tegen bijbetaling van €25,- per persoon. 

Opgave: Door het aanmeldformulier in te vullen. Of het sturen van een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met gelijktijdige overmaking van het voor u geldende bedrag op rekeningnummer NL04INGB0000437321 t.n.v. Volksdansvereniging NVS te Haren onder vermelding van 'oktoberweekend'. Graag bij uw opgave vermelden of u een dieet heeft. 

 

 

Meenemen: Geschikte dansschoenen. De zaal die wij gebruiken heeft een stenen vloer. U hoeft geen lakens, slopen en handdoeken mee te nemen. 

Bijzonderheden:  Het is niet geoorloofd eigen drankjes mee te brengen.

Opgave: door het aanmeldformulier in te vullen: 

of het sturen van een email aan en gelijktijdige overmaking van het voor u geldende bedrag op rekening NL04INGB0000437321 t.n.v. Volksdansvereniging NVS te Haren onder vermelding van “ALV 2017”.

Graag bij uw opgave vermelden of u een dieet heeft.

Indien u zich per e-mail opgeeft (of uw email adres bij uw opgave vermeldt) ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. 

Sluitingsdatum: vrijdag 11 maart 2017

 

Annuleringsregeling Tot de sluitingsdatum kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na de sluitingsdatum tot twee dagen voor aanvang van het weekend wordt u, ongeacht de reden, €80,- p.p. (verblijfskosten Wipselberg) in rekening gebracht. Bij latere annulering bent u de volledige deelnemersprijs verschuldigd.

Bel ons

bel ons nu